Skip to main content
Logo print

Uusi matkamme alkaa - olemme nyt Legrand! | Legrand Finland

Uusi matkamme alkaa - olemme nyt Legrand!

Yritysuutiset 02/01/2024

Ensto Building Systems on ollut osa Legrand-konsernia marraskuusta 2021 lähtien. ”Yksi asia on tullut selväksi puhuessamme henkilöstömme, kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa - haluamme tulla Legrandiksi. Legrand-brändin alla toimiminen tuo selkeyttä, fokusta ja yhdistää identiteettiä”, kertoo myyntijohtaja Ulla Poutiainen.

1.1.2024 alkaen Ensto Building Systems toimii Legrand-brändin alla Suomessa ja tunnetaan jatkossa nimellä Legrand Finland Oy. Legrand on ranskalainen teknologiakonserni, joka toimii maailmanlaajuisesti lähes 90 maassa ja työllistää noin 38 000 ammattilaista. Sen liikevaihto vuonna 2022 oli yli 8 miljardia euroa. Legrand on tunnettu laajasta, yli 300 000 artikkelin tuotevalikoimasta ja 70 tuotebrändistä, joista yksi tärkeä on Ensto.

Paikallinen tiimi ja laajennettu tuotevalikoima

”Virallinen nimemme on Legrand Finland Oy, mutta puhekielessä vain Legrand, ja me legrandilaiset palvelemme sinua ammattitaitoisesti ja paikallisesti myös jatkossa. Tämän lisäksi saatavillasi on Legrandin maailmanlaajuinen asiantuntemus ja resurssit, ja voimme tuoda aiempaa innovatiivisempia tuotteita ja ratkaisuja Suomeen”, Poutiainen sanoo.

”Tarjoamme kattavan valikoiman huipputason sähköistysratkaisuja liike-, asuin- ja teollisuuskiinteistöihin. Jatkamme Ensto-tuotteiden myyntiä, kehitystä ja valmistusta. Ensto-tuotteiden lisäksi löydät meiltä Legrandin kattavan tuotevalikoiman.”  

”Tämä yhdistelmä tekee meistä uniikin ja houkuttelevan kumppanin sähköistysprojekteissa. Tavoitteenamme on parantaa ihmisten elämänlaatua muokkaamalla tiloja, joissa asumme, työskentelemme ja tapaamme toisiamme”, Ulla Poutiainen toteaa.


Ulla Poutiainen
Myntijohtaja, Legrand Finland Oy

 

Legrand lyhyesti
Legrand on sähköistyksen globaali asiantuntija. Tarjoamme kattavan valikoiman huipputason sähköistysratkaisuja liike-, asuin- ja teollisuuskiinteistöihin. Tavoitteenamme on parantaa ihmisten elämänlaatua muokkaamalla tiloja joissa asumme, työskentelemme ja tapaamme toisiamme.

Legrand on ranskalainen teknologiayhtiö, joka toimii maailmanlaajuisesti lähes 90 maassa ja työllistää noin 38 000 ammattilaista. Legrandin liikevaihto vuonna 2022 oli yli 8 miljardia euroa ja se tunnetaan multibrändistrategiastaan sekä laajasta tuotevalikoimastaan.